Gebak
Heeft u iets te vieren, krijgt u bezoek of wilt u zelf gewoon even genieten van ons heerlijk huisgemaakt gebak? Bestel dan alvast iets lekkers.

Mango-passievruchtgateau
Macaronbodem met een dun laagje crème au beurre. Hierop een luchtige biscuit met slagroom, banaan, mangoblokjes en passievrucht. Deze taart is rondom bekleed met marsepein en afgewerkt met macarons.
Mini: €18,50
Klein: €27,05
Middel: €35,00
Groot: €46,50

Christoffel
Bodem en deksel van zelfgemaakte meringue (eiwitschuim) met chocolade slagroom ertussen. De zijkant is afgestreken met chocoladeslagroom en aangezet met pure chocoladesnippers. Wordt standaard uit de diepvries geleverd en is ideaal om als dessert te serveren. Smaakt het beste als hij nog een heel klein beetje bevroren is.
Mini: €10,85
Groot: €19,35

Hazelnoot Gateau
Macaronbodem met een laagje praliné, gevolgd door een laagje biscuit met daarop praliné, frambozenconfiture, hazelnootkrokant en meringue. Hier zit weer een laag biscuit overheen. De Piepenhoes gateau is aangezet met praliné en hazelnoot krokant. De bovenkant is afgewerkt met meringue.
Mini: €11,40
Klein: €18,25
Middel: €23,05
Groot: €28,45

Progress
Bodem en deksel van zelfgemaakte meringue (eiwitschuim) met slagroom ertussen. De zijkant is afgestreken met slagroom en aangezet met hazelnootkrokant. Wordt standaard uit de diepvries geleverd en is ideaal om als dessert te serveren. Smaakt het beste als hij nog een heel klein beetje bevroren is.
Klein: €10,85
Groot: €19,35

Advocaat gateau
Macaronbodem met een dun laagje crème au beurre. Hierop een luchtige biscuit met advocaatslagroom. Tussen de lagen biscuit zit ook advocaatslagroom. De zijkant is afgestreken met advocaatslagroom en aangezet met melkchocolade snippers. Bovenop een randje met advocaatslagroom en in het midden gevuld met advocaat.
Mini: €11,50
Klein: €19,50
Middel: €23,20
Groot: €28,75

Leopoldgateau
Macaronbodem met crème au beurre. Hierop een luchtige biscuit, besprenkeld met likeur, crème patissier en slagroom. De taart is aan de boven- en zijkant afgestreken met crème au beurre en eigen geroosterde amandelsnippers.
Mini: €11,60
Klein: €19,40
Middel: €23,10
Groot: €28,50

Mokka-slagroomgateau
Macaronbodem met een dun laagje crème au beurre. Hierop een luchtige biscuit met mokkaslagroom. Tussen de lagen biscuit zit ook mokkaslagroom. De zijkant is afgestreken met mokkaslagroom en aangezet met melkchocolade snippers. Bovenop is de taart afgewerkt met rozetten van mokkaslagroom en nog een paar melkchocolade snippers.
Mini: €11,50
Klein: €19,55
Middel: €23,25
Groot: €28,75

Grenache
Bodem van macarondeeg. Als onderlaag crème au beurre met hierop zelfgemaakte meringue (eiwitschuim) en als top wederom crème au beurre. De bovenkant is een deksel van macarondeeg. Rondom afgewerkt met crème au beurre, melkchocolade snippers en bovenop een laagje grenache.
Klein: €18,15
Middel: €23,05
Groot: €28,25

Bananengateau
Macaronbodem met een dun laagje crème au beurre. Hierop een luchtige biscuit met slagroom en banaan. Deze taart is rondom bekleed met marsepein en afgewerkt met verse frambozen en aardbeien.
Mini: €15,15
Klein: €23,30
Middel: €31,20
Groot: €42,20

Frambozengateau
Macaronbodem met crème au beurre. Hierop een luchtige biscuit, crème patissier met frambozen, zelfgemaakte frambozenconfiture en slagroom. De taart is aan de zijkant afgestreken met crème au beurre en pure chocolade snippers. Op de bovenkant een royale laag grenache.
Mini: €12,60
Klein: €21,30
Middel: €26,10
Groot: €32,45

Leopold frambozengateau
Macaronbodem met roomboter crème au beurre en luchtige biscuit. De taart is gevuld met crème patissier, frambozen, zelfgemaakte frambozenconfiture en slagroom. De taart wordt aan de zijkant afgestreken met crème au beurre en eigengeroosterde amandelsnippers. Op de bovenkant een randje rozetten van crème au beurre en in het midden verse frambozen.
Mini: €12,65
Klein: €21,70
Middel: €27,95
Groot: €34,40

Kersengateau
Een soezenring op een macaronbodem gevuld met kersen en slagroom. De taart is rondom afgewerkt met crème au beurre en een laagje hazelnootkrokant. In plaats van kersen kan deze gateau ook met kruisbessen gemaakt worden.
Mini: €14,20
Klein: €20,70
Middel: €24,75
Groot: €28,20

Schwarzwalder kirschgateau
Macaronbodem met daarop een luchtige chocoladebiscuit. Hierop slagroom en een beetje zelfgemaakte frambozenconfituur en kersen. De chocoladebiscuit is besprenkeld met Kirsch likeur. De zijkant is afgestreken met slagroom en aangezet met pure chocoladesnippers. Bovenop een randje slagroom met in het midden kersen.
Mini: €11,60
Klein: €19,60
Middel: €23,30
Groot: €29,00

Open marsepein-frambozengateau
Een bodem en een deksel van macarondeeg gevuld met crème au beurre. Vanboven zit een laag frambozenconfiture, de zijkant is afgewerkt met een rand van marsepein.
Mini: €10,85
Klein: €18,10
Middel: €22,95
Groot: €28,20

Slagroom-fruitgateau
Macaronbodem met een dun laagje crème au beurre. Hierop een luchtige biscuit met slagroom, verse aardbeien (in het seizoen) of kersen en een klein beetje zelfgemaakte frambozenconfituur. De zijkant is aangestreken met slagroom en aangezet met melkchocolade snippers. Bovenop rijkelijk gevuld met diverse soorten fruit en een aantal rozetten van slagroom.
Mini: €11,50
Klein: €19,55
Middel: €23,25
Groot: €28,75

Merveilleuxgateau
Macaronbodem met crème au beurre en een luchige biscuit, besprenkeld met likeur. Hierop slagroom met zelfgemaakte meringue (eiwitschuim). De gateau is aangestreken met slagroom en de zijkant is afgewerkt met een dikke laag pure chocolade. Op de bovenkant slagroom met pure chocolade snippers.
Mini: €14,35
Klein: €21,10
Middel: €26,55
Groot: €32,00

Sachertorte
Macaronbodem met daarop een luchtige chocoladebiscuit. Hierop chocoladeslagroom en een beetje zelfgemaakte frambozenconfituur. De zijkant en bovenkant zijn ook met chocolade slagroom aangestreken. De hele gateau is overgoten met grenache en gegarneerd met Physalis.
Mini: €12,60
Klein: €20,75
Middel: €26,75
Groot: €31,50

Miserable
Luchtig macarondeeg gemaakt van amandelprogresschuim. De gateau is in twee lagen verdeeld met crème au beurre en likeur in het midden. Tot slot is de Miserable afgewerkt met poedersuiker.
Mini: €10,55
Klein: €19,90
Middel: €24,65
Groot: €30,15

Mokkagateau
Macaronbodem met een beetje mokka crème au beurre. Hierop een luchtige biscuit met daartussen mokka crème au beurre. De zijkant wordt afgestreken met mokka crème au beurre en macaronkruimels. De bovenkant is versierd met rozetten van mokka crème au beurre, walnoten en chocolade koffiebonen.
Mini: €11,60
Klein: €19,00
Middel: €23,55
Groot: €29,85

Hazelnoot praliné gateau
Een bodem- en deksel van macarondeeg, gevuld met hazelnoot crème au beurre en nog een laag macarondeeg. De zijkant is aangezet met hazelnootkrokant.
Mini: €10,85
Klein: €18,10
Middel: €22,95
Groot: €28,45
Hier bestellen
Heeft u iets te vieren, krijgt u bezoek of wilt u zelf gewoon even genieten van ons heerlijk huisgemaakt gebak? Bestel dan alvast iets lekkers.