Over Ons

Maak kennis met ons fantastische bedrijf; Brasserie Bie de Veldwachter

Bie de Veldwachter

De naam Bie de Veldwachter is geïnspireerd van de oude bewoner van het pand, de veldwachter. De veldwachter diende vroeger als politioneel ordehandhaver van Amstenrade. Om de historie van het pand in het achterhoofd te houden, hebben wij voor deze naam gekozen. 

Nu dient het gerenoveerde pand als brasserie, waar we u maar al te graag verwelkomen voor een lekker hapje, drankje of anders. 

Meet Solange!

“Als beginnend ondernemer met een grote passie voor de horeca ben ik onbeschrijfelijk enthousiast om dit mooie avontuur aan te gaan. Al van kleins af aan kom ik op de locatie van Bie de Veldwachter en kan ik dus uit volle borst vertellen dat deze locatie altijd al een plekje in mijn hart heeft.

Daarom is het natuurlijk extra mooi en bizar om nu te mogen vertellen dat deze mooie brasserie van mij is en ik zo een deel uit kan maken van Amstenrade en omgeving.”

– Solange Bogman

Verbouwing

Samen hebben wij hard gewerkt aan onze nieuwe brasserie. In deze nieuwe ruimte hebben wij een huiselijke en gezellige sfeer ontworpen waarin iedereen zich thuis zal voelen.  Er zijn plaatsen gemaakt voor zowel grote als kleine gezelschappen. Frisse kleuren en materialen met een grote lichtinval maakt deze ruimte dan ook uniek. Komt u ook kijken naar het eindresultaat?

Kom werken bij ons!

We zijn een jong, dynamisch en creatief team en hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij bieden jou de kans om mee te groeien in ons fantastische concept.